Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στο στάδιο της Νάουσας οι νέοι αθλητές μας



Σε ακόμη ένα στάδιο της περιφέρειας αγωνιστήκαμε
Παπαδόπουλος Δημήτρης και Καραθάνος Μάριος τερματίζουν.
          Διπλή επιτυχία για το Τμήμα μας απετέλεσε η συμμετοχή μας στα «Κωνσταντινίδεια 2013» στη Νάουσα το Σάββατο 28/11/2013. Στην πρώτη της παρουσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κλασικού Αθλητισμού του Σωματείου μας, η προπονήτρια μας κυρία Εύα Σοφιανού καθοδήγησε σωστά τους δρομείς μας στο δύσκολο αγώνισμα των 800 μέτρων Ανδρών. Δύο από αυτούς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και ένας συμμετείχε για δεύτερη φορά σε αυτή την απόσταση. Πρόκειται για τους Γερουλάκο Δημήτρη (έκτος με 3’23’’5), Καραθάνο Μάριο (έφηβος, όγδοος με 3’26’’1) και τον γυμναστή Παπαδόπουλο Δημήτρη (έβδομος με 3’23’’5).
         
Οι τρεις ακοντιστές μας.
Δεύτερη επιτυχία του τμήματος ήταν η κατάκτηση δύο μεταλλίων (!!!) στον Ακοντισμό Ανδρών με τους Γεωργούδη Γιώργο (δεύτερος με επίδοση 24.00 μ.) και Παπαδόπουλο Δημήτρη (τρίτος με επίδοση 20.50 μ.). Ο άλλος ακοντιστής μας (αυτή τη φορά) Μπαχάς Γιάννης κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 18.721 μ. Κοντά στις προσπάθειες των αθλητών μας βρέθηκαν και οι νέες αθλήτριες μας Καραθάνου Έφη και Γάμαλη Θώμη, που δεν αγωνίστηκαν σε αυτή τη διοργάνωση καθώς δεν εκδόθηκε ακόμη το δελτίο τους.
          Η φετινή αγωνιστική περίοδος του ανοικτού Στίβου ολοκληρώνεται πιθανόν με αυτή τη διοργάνωση (ίσως υπάρξει κάποια ακόμη μέχρι τον Δεκέμβριο). Ο «Ελλάνιος Ζευς» Καλαμαριάς κατέγραψε νέο ρεκόρ συμμετοχών σε επίσημες διοργανώσεις με ένδεκα , δυστυχώς μόνο άνδρες αθλητές, σε πολλά αγωνίσματα (μέχρι και στο Λιθάρι) και κατακτήσαμε μεγάλο αριθμό μεταλλίων. Παράλληλα, το Σωματείο μας των «Διαχρονικών Αθλητών Στίβου» Θεσσαλονίκης, έκανε αισθητή την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Λάρισα αλλά και σε μεγάλο αριθμό τοπικών διοργανώσεων σε όλη την Ελλάδα.      
         
Και οι δύο από τους τρεις στο βάθρο και στη Νάουσα.
Οι προπονήσεις  του τμήματος συνεχίζονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:00-20:30 στο Καυταντζόγλειο Στάδιο  με υπεύθυνους προπονητές την κ. Σοφιανού Εύα (Δρόμοι και Άλματα στο βοηθητικό γήπεδο) και Γεωργούδη Γιώργο (Ρίψεις στο γήπεδο Ρίψεων). Σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: