Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πολλοί γύροι στον Πολύγυρο



Μετάλλιο και σε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων στον Πολύγυρο

Οι δρομείς μας, Σαλονικιός, Κυριακού και Μπαχάς.
           Δωδεκάμιση γύρους (5.000 μέτρα) έτρεξαν οι αθλητές μας στον Δρόμο Αλληλεγγύης Ανδρών στα πλαίσια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων-Πανκορασίδων Β’ που πραγματοποιήθηκαν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. το Σάββατο 21/9/2013. Οι αθλητές του «Ελλάνιου» έσωσαν κυριολεκτικά τον Δρόμο καθώς μόλις πέντε δρομείς ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και εξ’ αυτών οι τρεις ήταν δικοί μας. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Θανάσης Κυριακού με επίδοση 21’20’’93, στην τέταρτη ο Δημήτρης Σαλονικιός βγήκε τέταρτος με επίδοση 25’22’’00 και ο Γιάννης Μπαχάς πέμπτος με επίδοση 30’18’’20. Οι τρεις εκπαιδευτικοί μας προσέτρεξαν από τη Θεσσαλονίκη στο Στάδιο του Πολυγύρου για να τιμήσουν τη διοργάνωση αλλά διαπίστωσαν ότι οι ιθύνοντες της δεν προέβλεψαν ούτε κάποιο αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους, πολύ δε περισσότερο ένα μετάλλιο στους πρώτους, τουλάχιστον, αθλητές. 
    Οι αιτιάσεις του Προέδρου της Ε.Α.Σ. Θεσσαλονίκης ότι το αγώνισμα ήταν εμβόλιμο και  δημιούργησε πρόβλημα στη διεξαγωγή άλλων δρομικών αγωνισμάτων και τέλος δεν προέβλεψε για κάποια απονομή, μας άφησαν με μια αλγεινή εντύπωση. Του απαντούμε πως το αγώνισμα ήταν εντεταγμένο στο αρχικό πρόγραμμα, αγωνίστηκαν μόνο αθλητές με δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και απαξιώθηκε από το σύνολο των ενηλίκων Ανδρών αθλητών της περιοχής, ενώ τέλος υπήρχε σίγουρα πλεόνασμα διπλωμάτων καθώς αρκετά αγωνίσματα δεν ανέδειξαν τρεις νικητές. 
    Ας είναι, «δεν θα αντιδικήσουμε» (περισσότερο), όπως μας είπε υπεκφεύγοντας ο Πρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου.
           Μετάλλιο πάντως και δίπλωμα αλλά και βαθμούς για τον «Ελλάνιο» πήραμε με τον Φοίβο Μπαχά στο Άλμα σε ύψος. Τον άλτη μας καθοδήγησε ο γυμναστής Χρήστος Γκάρης που διεύθυνε και την ομάδα του «Άδωνις» Θέρμης.  Ο γεννηθείς το 2000 αθλητής μας κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 1.30 μ. (5 εκατοστά κάτω από το ρεκόρ του). Συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια του Σωματείου μας.
           Αύριο, Κυριακή 22/9 ο αείμαχος αθλητής μας Γιώργος Γεωργούδης αγωνίζεται σε διοργάνωση Βετεράνων στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό τη διάκριση.            


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιάνεστε, που βρίσκετε χρόνο και πηγαίνετε παντού;
Ερασιτέχνης αθλητικογράφος.