Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ημερίδα του Σ.Ε.Β.Α.Σ.Θ.

Στην εκκίνηση με τρεις αθλητές

Ο Γεωργόπουλος Γιάννης στην απονομή.
   
     Στην πρώτη διοργάνωση για το 2016, συμμετείχαν οι αθλητές του Συλλόγου Διαχρονικών Αθλητών Θεσσαλονίκης. Στην Ημερίδα Δρόμου 5.000 μέτρων που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Β.Α.Σ.Θ. στο Καυταντζόγλειο Στάδιο την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 έλαβαν μέρος οι αθλητές μας Δημήτρης Σαλονικιός (κατ. 40-45), Γιάννης Μπαχάς κατ. 45-49) και Γιάννης  Γεωργόπουλος (κατ. 55-59). 
     
     
Εξαιρετικές (και όμορφες) οι αθλήτριες της διοργάνωσης.
Οι τρεις παλαίμαχοι μας κάλυψαν τη διαδρομή σε ικανοποιητικό χρόνο και κατέλαβαν υψηλές θέσεις στην γενική και στην ειδική κατάταξη. Ο Γιάννης Γεωργόπουλος κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία του με εξαιρετική επίδοση. Να σημειωθεί πως ο αγώνας διεξήχθη στην εξωτερική πλευρά του σταδίου (σε άσφαλτο) καθώς ο αγωνιστικός χώρος του βοηθητικού σταδίου χρειάζεται συντήρηση.
       
Ο αειθαλής γυμναστής Γιάννης.
      Η αντιπροσωπεία μας συμμετείχε στην καλαίσθητη εκδήλωση της Κοπής της Βασιλόπιτας του Σ.Ε.Β.Α.Σ.Θ.  στο πλαίσιο της οποίας έγιναν οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών και οι βραβεύσεις παραγόντων του αθλητισμού καθώς και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Περιμένουμε τις Ημερίδες Ρίψεων που διοργανώνει ο δραστήριος σύλλογος της πόλης μας καθώς διαθέτουμε πολλούς και αξιόλογους ρίπτες.     

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

πως γραφεται καποιος στους διαχρονικους αθλητες στιβου θεσσαλονίκης; το email μου ειναι apoml@yahoo.gr. Ευχαριστω.