Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Νέα ρεκόρ σε «Ζαχαριάδεια» …. και ένα μετάλλιο!!!


Το μετάλλιο!!!
        Ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών καταγράψαμε στα πρόσφατα «Ζαχαριάδεια» το Σάββατο 19/5 στο Καυταντζόγλειο. Με επτά συμμετοχές, εκ των οποίων για πρώτη φορά και μια γυναίκα, πήραμε μέρος σε πέντε συνολικά αγωνίσματα.. Εξαίρεση στις χαμηλές επιδόσεις μας υπήρξε το τρίτο μετάλλιο που κατέκτησε ο Γιώργος Γεωργούδης στο Μήκος Βετεράνων. Οι υπόλοιποι κάναμε και πάλι χαμηλές επιδόσεις. Στις Ρίψεις τα αποτελέσματά μας ήταν:
Σφαιροβολία: Μπαχάς Γιάννης 8ος με 7.64μ., Ορφανίδης Κώστας 9ος με 7.07μ., Ζιάκας Γιώργος 10ος με 6.49 μ. και Σαλονικιός Δημήτρης 11ος με 6.42μ. Στο αγώνισμα αυτό ο πρώτος αθλητής Σενικίδης Δημήτρης με επίδοση 17.36μ. πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!
Ο Παπαδόπουλος στην πρώτη του εμφάνιση
Δισκοβολία: Μπαχάς Γιάννης 11ος με 17.96 μ. και νέο ρεκόρ συλλόγου και Παπαδόπουλος Δημήτρης 12ος με 15.66 μ. Ο Παπαδόπουλος Δ. αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Συλλόγου μας.
Ακοντισμός: Ο Γεωργούδης Γιώργος με επίδοση 25.56 μ. έκανε νέο ρεκόρ Συλλόγου. Ο ίδιος αθλητής επίσης αγωνίστηκε και στην κατηγορία των Βετεράνων όπου στο αγώνισμα του Άλματος σε Μήκος κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο με επίδοση 3.78 μ. Συνεχίστηκε έτσι μια παράδοση που θέλει οι αθλητές του Ελλάνιου Διός Καλαμαριάς να κατακτούν μετάλλιο σε κάθε διοργάνωση των «Ζαχαριάδειων» (με Μπαχά και Ορφανίδη στη Σφαιροβολία).  
Ζιάκας και Παπαδόπουλος εξουθενωμένοι
υς Δρόμους αγωνίστηκαν στο δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα των 1.500 μέτρων οι: Ζιάκας Γιώργος με χρόνο 7’42’’ και ο Παπαδόπουλος Δημήτρης με 7’43’’.
        Τέλος, η πρώτη αθλήτρια μας με δελτίο που λαμβάνει μέρος σε επίσημους αγώνες, η Παπαθεοδώρου Πολυξένη αγωνίστηκε στο Άλμα σε Μήκος όπου αν και έκανε τρεις πολύ καλές προσπάθειες εντούτοις δεν μπόρεσε να καταγράψει έγκυρη.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο πραγματικός αθλητισμός,ότι κάνετε και όπως το διασκεδάζετε.Συνεχίστε να δημιουργείτε,να μαζεύετε και άλλους μαζί σας και να τρίβετε τα άρθρα σας στη μούρη του συστήματος των πρωταθλητών της ντόπας και της διαπλοκής. Ένας βετεράνος της πόλης σας.