Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Και η δράση των «Αειμάχων» μας

Σε όλα τα στάδια της Βαλκανικής.
    Το διαδικτυακό μας ημερολόγιο «Αγών»: Κίνημα για τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό καλύπτει τη δραστηριότητα των δύο φορέων μας, του Ελλάνιου Διός Καλαμαριάς, μέλους τους Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Ένωσης του στη Θεσσαλονίκη, και του Συλλόγου Διαχρονικών Αθλητών Θεσσαλονίκης, μέλους του Ο.Ε.Β.Α.Σ., της Ομοσπονδίας των Βετεράνων Στίβου. Αρκετοί είναι οι αθλητές μας που συμμετέχουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες και των δύο φορέων καθώς παρά τις αυθαίρετες διακρίσεις που δεχθήκαμε από την οργανωτική επιτροπή κάποιων αγώνων κρίνουμε πως ως Έλληνες πολίτες κάτοχοι αθλητικού δελτίου μπορούμε να συμμετέχουμε σε αθλητικά γεγονότα της επισήμου Ομοσπονδίας και ως αθλητές άνω των 35 ετών έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιζόμαστε και ως «βετεράνοι». Έτσι δημιουργούμε πλέον ένα νέο χαρακτηρισμό, των «Αειμάχων» (ή των «Διαχρονικών» όπως τους ονόμασε ο ιδρυτής του σωματείου Γιώργος Γεωργούδης). Μαζί λοιπόν με την καταγραφή της παρουσίας μας στις επίσημες διοργανώσεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. σας δίνουμε και ένα χρονολόγιο της παρουσίας των μελών μας σε διοργανώσεις βετεράνων εντός και εκτός Ελλάδας.

Διεθνές “Boteva Slava”, Βράτσα Βουλγαρίας.


Ο Γεωργούδης στη Βουλγαρία (πάλί).
    Στην πόλη Βράτσα της Βουλγαρίας αγωνίστηκε ο Πρόεδρος των Διαχρονικών Γιώργος Γεωργούδης σε ένα ανοιχτό Τουρνουά, με ενήλικους αθλητές κάθε ηλικίας, στις 29-5-2011 μεταξύ 100 αθλητών και αθλητριών από την Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Συρία. Με επίδοση μεγαλύτερη από το ατομικό του ρεκόρ (και του Συλλόγου) στον Ακοντισμό με 27,51 μ. βγήκε 5ος και μας έκανε περήφανους.




Πανελλήνιο Εαρινό Πρωτάθλημα Βετεράνων «Τρίτσεια 2011», Αθήνα.

    Την ίδια ημερομηνία ο αθλητής μας Γεωργίου Αθανάσιος αγωνίστηκε στο Εαρινό Πρωτάθλημα Βετεράνων στην Αθήνα όπου και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 3000 μέτρα Βάδην στην κατηγορία 45-49 ετών.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων 2011, Αλεξανδρούπολη.

Ο Γεωργούδης απογειώνεται.

    Μόνο με έναν αθλητή, λόγω της απόστασης, συμμετείχαμε στο Πανελλήνιο των Βετεράνων στην Αλεξανδρούπολη, τον Γιώργο Γεωργούδη που πήρε όμως και το αργυρό μετάλλιο στο Τριπλούν (κατηγορία 45-49 ετών) με επίδοση 7,89 μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: