Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Ένα μικρό βήμα για τον κλασικό αθλητισμό, ένα μεγάλο βήμα για τον Σύλλογό μας

Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών 2010

    Ο Γιώργος Φλογενίδης επί το έργον.
    Ένα ακόμη μικρό λιθαράκι βάλαμε το Σάββατο 8 Μαϊου 2010 στο οικοδόμημα του τμήματος Στίβου του Ελλάνιου Δία Καλαμαριάς. Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών που έγινε στο Καυταντζόγλειο, συμμετείχαμε φέτος με τέσσερεις αθλητές, τρεις εκ των οποίων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά. Ο Γιώργος Φλογενίδης «άνοιξε τον χορό» (όχι των μεταλλίων) των συμμετοχών μας αγωνιζόμενος στο δύσκολο αγώνισμα του Άλματος σε Μήκος. Ο αθλητής μας έκανε τρεις έγκυρες προσπάθειες, χωρίς όμως σημαντικές επιδόσεις (27ος με 3.32). Στη Σφαιροβολία ένας παλαιός και ένας νέος αθλητής μας κράτησαν τη σημαία του Σωματείου μας. Ο Κώστας Ορφανίδης στη δεύτερη συμμετοχή του σε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα έκανε έγκυρες ρίψεις, όχι όμως και πάνω από τα 8 μέτρα (18ος με 7.58), υπό τα όμματα του γιου του Αιμίλιου και ο (πιο) νέος Δημήτρης Σαλονικιός σημείωσε χαμηλές επιδόσεις (19ος με 5.38). Τέλος, ο φαρμακοποιός μας Γιώργος Ζιάκας, που δεν κατέφυγε όμως στην επιστήμη του για να το πετύχει, σημείωσε πολύ καλή επίδοση στον δρόμο των 1.500 μέτρων (20ος με 6’.43’’.88) .
    Ο Κώστας Ορφανίδης υπό τα όμματα του γιου του Αιμίλιου.
   Και επειδή εμείς δεν αναγνωρίζουμε τους πλασματικούς διαχωρισμούς σε εν ενεργεία αθλητές και παλαίμαχους και διαθέτουμε στις τάξεις μας μόνο «αείμαχους» (ή «διαχρονικούς» όπως τους ονόμασε ο Γ. Γεωργούδης) θα αγωνιστούμε πάλι αυτή την Κυριακή. Η «Δια Βίου Άθληση» συνεχίζεται στο «Φεστιβάλ Ρίψεων» και στον Δρόμο των 10.000 μέτρων για αθλητές άνω των 34 ετών, που διοργανώνει ο σύλλογος του Βασίλη Κυριακίδη την Κυριακή 23 Μαϊου 2010 στη δράμα. Υπό την αιγίδα του Συλλόγου Διαχρονικών Αθλητών Θεσσαλονίκης και με την τεχνική καθοδήγηση του Προέδρου του Γιώργου Γεωργούδη θα παρατάξουμε τους Κώστα Ζέρβα και Γιώργο Ζιάκα στο Δρόμο και τους Γιάννη Μπαχά, Κώστα Ορφανίδη (για δεύτερη συνεχή χρονιά), Άγγελο Μαυρίδη και Δημήτρη Σαλονικιό στις Ρίψεις, καθώς και όποιον δηλώσει συμμετοχή μέχρι την ημέρα των αγώνων. Ελάτε και εσείς.

     Ο Γιώργος Ζιάκας τερματίζει στα 1500 μέτρα.
    Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Ο.Ε.Β.Α.Σ.) για την κοινοποίηση στους αναγνώστες της επίσημης ιστοσελίδας της και της δικής μας διαδικτυακής προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: